Θα γίνει BEST SELLER! Γιατί ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να γράψω βιβλίο…

Θα γίνει BEST SELLER! Γιατί ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να γράψω βιβλίο…

Καλό μεσημέρι αγαπητοί αναγνώστες. Ίσως να σας ξάφνιασε λίγο ο τίτλος. Να σας πω την αλήθεια, σήμερα δεν λογάριαζα να ασχοληθώ με τα… πράματα και θάματα που συμβαίνουν στις μικρές εθνικές ομάδες. 

Είπα να αγιάσω 3-4 ημέρες, αλλά μερικοί δεν με αφήνουν. Να επαναλάβω, ότι ουδείς εκ των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει «συγκινηθεί» απ’ όλα αυτά που έγραψε ο Αιχμηρός τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. 

Έρχονται συνεχώς εις γνώση μου, πληροφορίες, που αν μπω στη διαδικασία να τις δημοσιοποιήσω όλες, θα πρέπει να τις «χωρέσω» σε ένα βιβλίο. Σκεπτόμενος, λίγο παραπάνω, αν το κάνω, μπορεί να γίνει και best seller! 

Μόνο στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στον τόπο μας, να το πλασάρω, πιστεύω θα κάμω χρυσές δουλειές.  

Να διαμηνύσω απλώς στους «πρωταγωνιστές», όχι στα πιτσιρίκια, αλλά στους προπονητές, ότι θα επανέλθω (επί της ουσίας) την επόμενη εβδομάδα. 

Στο μεταξύ, όσοι επιθυμείτε να στείλετε προτάσεις για τον τίτλο του βιβλίου (αν αποφασίσω να υλοποιήσω τη σκέψη μου), στείλτε τις, στην σελίδα του Themasports στο Facebook. 

Θυμηθείτε τη χθεσινή ανάρτηση (ΕΔΩ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE