ΚΥΠΡΟΣ: Ζήτησε από την αρραβωνιαστικιά του προίκα 100 «ππιριλιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ζήτησε από την αρραβωνιαστικιά του προίκα 100 «ππιριλιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως κυπριακό!

Απόκομμα από παλιά εφημερίδα, που κυκλοφόρησε στην Κύπρο, «ξεθάφτηκε» από τα συρτάρια και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο εν λόγω απόκομμα, γίνεται λόγος για γαμπρό ετών 11 και μέλλουσα νύφη ετών 13, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν!

Το παράδοξο, εκτός από την ηλικία του ζευγαριού, είναι και η προίκα που ζήτησε από τη μέλλουσα νύφη του.

Συγκεκριμένα, ο 11χρονος μέλλων γαμπρός της νύφης, ζητούσε προίκα «μόνον 100 ππιριλιά».

Όπως αναφέρει το απόκομμα το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Κλήρου της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ επειδή το ζευγάρι είναι ανήλικοι, οι «αρραβώνες» του, δεν ευλογήθηκαν από την Εκκλησία αλλά καταχωρήθηκαν στα βιβλία του κοινοτάρχη και δεσμεύτηκαν από συμβόλαιο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE