ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με ανατροπή και 5 στα 5 για το… «τρένο» του Δώνη! – ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη με ανατροπή και 5 στα 5 για το… «τρένο» του Δώνη! – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΣ και τον Τζήλο που μέτρησε άκυρο γκολ του ΠΑΣ ο ασταμάτητος Παναθηναικός έκανε το 5Χ5 με το τελικό 2-1 και… θα ήταν πρώτος! Γκολάρες Χατζηγιοβάνη, Μακέντα έφεραν την ανατροπή.

Το «τρένο» του Γιώργου Δώνη ποιος θα το σταματήσει;

Τι και αν το παιχνίδι αυτή την φορά δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ;

Οι πράσινοι «μπέμπηδες» πέτυχαν την ανατροπή και επικράτησαν και του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο ΟΑΚΑ φτάνοντας τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το πρώτο γκολ του Μακέντα και η εξαιρετική παρουσία του Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και θέλησε να ελέγξει το ρυθμό του. Το πρώτο εικοσάλεπτο αποτέλεσε ένα επιθετικό μονόλογο για τους «πράσινους», ενώ ενδεικτικό είναι πως το ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ τους έφτασε ακόμα και το 83%, έναντι 17% για τον ΠΑΣ.

Παρ’ όλα αυτά, κόντρα στη ροή του ματς, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κριζμάν στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους και σε μία φάση που υπάρχει και επιθετικό φάουλ στον Διούδη.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Δώνη έβγαλαν αντίδραση και αφού πρώτα πέτυχαν ένα γκολ που ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως επιθετικό φάουλ του Κουρμπέλη στον Βελλίδη, έφεραν τελικώς το ματς στα ίσια στο 44’ με τον Χατζηγιοβάνη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που και πάλι πατούσαν καλύτερα, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα ολοκλήρωνε την ανατροπή. Αυτό, τελικώς, ήρθε με τον Μακέντα να ανοίγει λογαριασμό με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα χωρίς να δεχθεί μεγάλη πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων.

Έτσι, το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και σήμανε την πέμπτη νίκη του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66’ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74’ Καμπετσής), Μακέντα (77’ Πούγγουρας).

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας (70 Κούζικ), Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Βιδάλ (78’ Μυστακίδης), Λίλα, Τσικάρσκι, Κρίζμαν, Λεό (58’ Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top