ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θολό ΣΚΗΝΙΚΟ για τους νέους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ υπεύθυνους στον Αρχάγγελο…

Θολό ΣΚΗΝΙΚΟ για τους νέους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ υπεύθυνους στον Αρχάγγελο…

Μοιάζει λίγο θολό το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ.

Αν και έχει αποπεμφθεί εδώ κι αρκετές μέρες ο Μπαλταζάρ, προχθές παραιτήθηκε κι ο Σάμπουριτς, το Σάββατο ήταν στον αγώνα Σούπερ καπ ο Άρναρ Γκρέταρσον, προκύπτουν αρκετά ερωτήματα για τη νέα εποχή στα τεχνικά πόστα του Αρχαγγέλου.

Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει σίγουρη πληροφορία, ότι ο Ισλανδός Γκρέταρσον (πρώην παίχτης και πρώην τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ Αθηνών) θα προσληφθεί για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Αν τελικά είναι αυτός ο εκλεκτός του προέδρου Πετρίδη, θα δώσει τα φώτα του για νέο προπονητή ή όχι; 

Βγαίνει ενημέρωση με το… σταγονόμετρο, για τις εξελίξεις που δρομολογούνται. Με δεδομένη και την πρόθεση της διοίκησης (όπως γράφουν όλα τα media από τότε που διώχθηκε ο Μπαλταζάρ) να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον επίσης, αν ο Πρόδρομος Πετρίδης, θα βρει τον τρόπο να βγάλει ξανά την ομάδα από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει (αγωνιστικά και οικονομικά).

Συνάδελφοι που είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Λευκωσίας, χαρακτηρίζουν την παρούσα κρίση, ως την χειρότερη της δεύτερης προεδρικής θητείας του Πετρίδη. Είχε διαδεχθεί, ως γνωστό, τον Φοίβο Ερωτοκρίτου στα τέλη του 2013. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top