ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρούντι Γκαρσιά: ‘Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας – Είδαμε τι έγινε στη Ρώμη’

Ρούντι Γκαρσιά: ‘Πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας – Είδαμε τι έγινε στη Ρώμη’

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για το δεύτερο αγώνα της φάσης των ομίλων και έρχεται στη Κύπρο με μοναδικό σκοπό την νίκη μετά και την απρόσμενη ήττα από την Άιντραχτ μέσα στην Γαλλία.

Δείτε τα λόγια του:

Ναι υπάρχει πίεση. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Έφτασε στο Europa League. Μπορούσε στη Ρώμη να πάρει αποτέλεσμα. Είναι μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τα στατιστικά είναι για να αλλάζουν. Eλπίζω να κερδίσουμε εμείς για πρώτη φορά τον Απόλλωνα στην έδρα του. Δεν θα μιλήσω για το σύστημα, θα το δούμε αύριο. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Επιστρέφουν δύο αμυντικοί. Αυτό είναι πολύ καλό για μας γιατί είχαμε προβλήματα στην Λιλ. Για τον κόσμο θα ήθελα να δω ένα γεμάτο γήπεδο, είναι κρίμα. Θα παίξουμε όπως θα παίζαμε αν ήταν γεμάτο.

Γκρέγκορι Σέρτιτς: “Ναι μιλήσαμε οι παίκτες μεταξύ μας και με τον προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Ό,τι έγινε πέρσι έγινε. Φέτος είναι κάτι καινούργιο. Πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ για να προχωρήσουμε στο θεσμό. Χαίρομαι που ξαναμπαίνω στο γήπεδο (σ.σ ήταν τραυματίας). Θέλω να επανέλθω, ήμουν αρκετό καιρό έξω και θέλω πολύ να προσφέρω στην ομάδα»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα λόγια του τεχνικού της Μαρσέιγ:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top