Αν είναι δυνατόν: 25χρνη μητέρα πέταξε το νεογέννητο της στα σκουπίδια- Απίστευτη η δικαιολογία της

 Αν είναι δυνατόν: 25χρνη μητέρα πέταξε το νεογέννητο της στα σκουπίδια- Απίστευτη η δικαιολογία της

Άκουγαν τα κλάματα του νεογέννητου γείτονες και ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία. Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είχε καταγράψει τις κινήσεις της 25χρονης και οι αρχές στην Βραζιλία έφτασαν στα ίχνη της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα 1/10, όταν 25χρονη τύλιξε την νεογέννητη (μιας ημέρας) κόρη της μέσα σε κουβέρτα και την πέταξε, τόσο άκαρδα όπως σημειώνεται, μέσα κάλαθο σκουπιδιών στην περιοχή Uberamba της Βόρειας Βραζιλίας.

Γείτονες άκουσαν τα κλάματα του κοριτσιού και όταν κοίταξαν στα σκουπίδια βρήκαν το μωράκι τυλιγμένο με ροζ κουβέρτα και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη στο χώρο εργασίας της, όταν συνάδελφοι της άκουσαν την είδηση με το πεταγμένο στα σκουπίδια κοριτσάκι και υποπτεύθηκαν την νεαρή καθώς είχαν παρατηρήσει μια μεγάλη απώλεια κιλών μέσα σε ένα βράδυ.

Η 25χρονη αρχικά αρνήθηκε ότι είναι η μητέρα του παιδιού και προέβη σε αυτή την πράξη, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να ομολόγησε πως φοβόταν ότι ο εργοδότης της θα την έδιωχνε από την δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε προσληφθεί ως καθαρίστρια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της περιοχής και είχε κρύψει από τους εργοδότες της την εγκυμοσύνη.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να της απαγγελθούν κατηγορίες για παιδοκτονία ενώ το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγεία τους να είναι σταθερή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE