ΚΟΣΜΟΣ

Αν είναι δυνατόν: 25χρνη μητέρα πέταξε το νεογέννητο της στα σκουπίδια- Απίστευτη η δικαιολογία της

 Αν είναι δυνατόν: 25χρνη μητέρα πέταξε το νεογέννητο της στα σκουπίδια- Απίστευτη η δικαιολογία της

Άκουγαν τα κλάματα του νεογέννητου γείτονες και ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία. Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είχε καταγράψει τις κινήσεις της 25χρονης και οι αρχές στην Βραζιλία έφτασαν στα ίχνη της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα 1/10, όταν 25χρονη τύλιξε την νεογέννητη (μιας ημέρας) κόρη της μέσα σε κουβέρτα και την πέταξε, τόσο άκαρδα όπως σημειώνεται, μέσα κάλαθο σκουπιδιών στην περιοχή Uberamba της Βόρειας Βραζιλίας.

Γείτονες άκουσαν τα κλάματα του κοριτσιού και όταν κοίταξαν στα σκουπίδια βρήκαν το μωράκι τυλιγμένο με ροζ κουβέρτα και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη στο χώρο εργασίας της, όταν συνάδελφοι της άκουσαν την είδηση με το πεταγμένο στα σκουπίδια κοριτσάκι και υποπτεύθηκαν την νεαρή καθώς είχαν παρατηρήσει μια μεγάλη απώλεια κιλών μέσα σε ένα βράδυ.

Η 25χρονη αρχικά αρνήθηκε ότι είναι η μητέρα του παιδιού και προέβη σε αυτή την πράξη, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να ομολόγησε πως φοβόταν ότι ο εργοδότης της θα την έδιωχνε από την δουλειά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε προσληφθεί ως καθαρίστρια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της περιοχής και είχε κρύψει από τους εργοδότες της την εγκυμοσύνη.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να της απαγγελθούν κατηγορίες για παιδοκτονία ενώ το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγεία τους να είναι σταθερή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top