ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο οι οπαδοί της Μαρσέιγ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο οι οπαδοί της Μαρσέιγ

«Τσάρκα» στην παλιά Λευκωσία βγήκαν το απόγευμα της Πέμπτης 04/10 οι οπαδοί της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μαρσέιγ.

Στην οδό Λήδρας και στην καρδιά της Λευκωσίας, μετέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης 04/10 οι οπαδοί της Μαρσέιγ.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως το βράδυ της ίδιας μέρας η ομάδας τους αγωνίζεται στο νησί μας, οι οπαδοί επισκέφθηκαν την παλιά Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι οπαδοί φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, χωρίς να παρεκτρέπονται, ενώ τους οπαδούς παρακολουθεί διακριτικά η Αστυνομία.

Παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες μας ανέφεραν πως μετέβησαν στις Κατεχόμενες περιοχές του νησιού μας, για να επιστρέψουν λίγη ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.