ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρέθηκε σε θέση οδηγού, αλλά… λύγισε κόντρα στην ανώτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Βρέθηκε σε θέση οδηγού, αλλά… λύγισε κόντρα στην ανώτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «Bay Arena» η ΑΕΚ. Αν και η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα άνοιξε το σκορ, δεν κατάφερε να έχει κάποιο κέρδος από το παιχνίδι.

Α΄ Ημίχρονο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει το κατέβασμα της μπάλας των Γερμανών. Τα κατάφερε όμως μετά το πρώτο 10λεπτο η Λεβερκούζεν ανέβασε απόδοση και πίεζε την άμυνα της ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς άντεξαν, και στο 25′ με τον Τρισκόφσκι πάγωσε την «Μπάι Αρένα» αφού ο Σκοπιανός μετά από αμυντική ολιγορία των γηπεδούχων έκανε το 0-1.

Η Λεβερκούζεν βγήκε να πιέσει και να ψάξει το 1-1. Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΚ έψαχνε τις αντεπιθέσεις και η Μπάγερ να σκοράρει. Τελικά έγινε το δεύτερο και στο 44′ ο Χάβερτς με πλασέ μετά από γύρισμα του Μπέιλι ισοφάρισε.

Β΄ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όσο χειρότερα μπορούσε για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί στο 49′ ο νεοεισελθόν για τους Γερμανούς Αλάριο έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ και έτσι ήρθε τούμπα το ματς. Ό,τι χειρότερο καθώς οι Λαρνακείς σκόραραν σε δύο καίρια χρονικά σημεία.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά όμως οι της Λεβερκούζεν κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα. Ο Ιραόλα έκανε εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική.

Όσο ο χρόνος κυλούσε θα έπρεπε η Κυπριακή ομάδα να γίνει πιο απαιτητική όμως οι Γερμανοί είχαν το πάνω χέρι και δεν άφηναν την ΑΕΚ να απειλήσει.

Στο 90′ ο Ράσπας μείωσε σε 3-2 αλλά ο Μπραντ στο επόμενο λεπτό βρήκε ανοργάνωτη την κιτρινοπράσινη άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η ΑΕΚ το πάλεψε, προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς αλλά η ποιότητα των Γερμανών μίλησε στο τέλος και το συγκρότημα του Ιραόλα πλήρωσε κάποιες αδυναμίες αμυντικές που παρουσίασε κατά διαστήματα στο παιχνίδι.

Τώρα οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να προσγειωθούν στην Κυπριακή πραγματικότητα καθώς την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή. Στα της Ευρώπης αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική τη Λουντογκόρετς στις 25/10 στο ΓΣΠ.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Λεβερκούζεν (Χέικο Χέρλιχ): Χραντέτσκι, Σ. Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Λ. Μπέντερ, Μπέιλι (46′ Αλάριο), Βέντελ, Κορ (83′ Γιεντβάι), Βάιζερ, Χάβερτς (70′ Μπραντ), Φόλαντ, Μπελαραμπί

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Ακοράν, Τομάς(67′ Τέτε), Τρισκόφσκι, Χέφελ, Νάτσο Κάσες, Γκονζάλεζ, Γιάννου(89′ Ράσπας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Κορ, Βέντελ, Μπελαράμπι, Ντράγκοβιτς, Σ. Μπέντερ – Γκονζάλεζ, Νάτσο Κάσες, Ακοράν, Σίλβα

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top