ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολίβα «πρόδωσε» το ΠΛΑΝΟ του – Τα… «ΚΡΥΦΑ» μηνύματα προς Απόλλωνα και Ομονοιάτες

Ο Ολίβα «πρόδωσε» το ΠΛΑΝΟ του – Τα… «ΚΡΥΦΑ» μηνύματα προς Απόλλωνα και Ομονοιάτες

Ο Ισπανός τεχνικός της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με Απόλλων και έστειλε πολλά… ‘κρυφά’ μηνύματα.

Ο 53χρονος κόουτς μέσα από τις δηλώσεις του έδειξε αρκετά στοιχεία από τη φιλοσοφία του και τους στόχους που έχει βάλει με την Ομόνοια.

Για αρχή ξέρει πως μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο (όπως η ΑΕΚ ή ο Απόλλωνας) θα δώσει άλλη δυναμική στους παίκτες του ενώ θα έχει κι αυτός περισσότερη άνεση να δουλέψει μαζί τους. «Όταν αρχίζεις ένα πρότζεκτ, τότε μια νίκη σε έναν αγώνα τόσο απαιτητικό (όπως αυτός με την ΑΕΚ), ωριμάζει την ομάδα σαφώς πιο γρήγορα και επιταχύνεται η διαδικασία εκμάθησης» η μια από τις ατάκες του.

«Ψάχνουμε αυτή τη νίκη. Δεν το πετύχαμε απέναντι στην ΑΕΚ, θα το προσπαθήσουμε με Απόλλωνα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα θα παρουσιαστεί καλύτερη. Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η Ομόνοια» είπε στη συνέχεια ο Ολίβα δείχνοντας έτσι πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα που έχει φτιάξει.

Αν και δεν το διατυμπανίζει ο Ισπανός κόουτς του τριφυλλιού ξέρει πως μια νίκη σε ντέρμπι, όπως αυτό με τον Απόλλωνα, ίσως να αποτελέσει και το σημείο αναφοράς για μια καλύτερη πορεία της Ομόνοιας. Είναι γεγονός πως στα ντέρμπι φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και αν η Ομόνοια θέλει να φανεί αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της θα πρέπει να το αποδείξει σε παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στον Απόλλωνα. Ιδού η Ρόδος λοιπόν…

Ανδρέας Χρίστου

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top