Νέος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Δεν κράτησε το ειδύλλιο του τραγουδιστή με το μοντέλο

Νέος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Δεν κράτησε το ειδύλλιο του τραγουδιστή με το μοντέλο

Στην εκπνοή του περασμένου καλοκαιριού μας γνωστοποιήθηκε πως ο Νίνο και η Σοφία Χαρμαντά διατηρούσαν σχέση, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν μαζί και να κυκλοφορούν κοινές τους φωτογραφίες στα social media από διακοπές τους.

Ωστόσο, να διευκρινήσουμε πως κανείς τους τελικά δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και το διέψευσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το ειδύλλιό τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού ο τραγουδιστής και το μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί.

Ο Νίνο και η Σοφία πήραν την απόφαση να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, με αφορμή όπως όλα δείχνουν την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Το μοντέλο θα φύγει για την Αμερική εντός των επόμενων ημερών, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ ο τραγουδιστής σχεδιάζει τα ήδη τα επόμενα βήματα του στον χώρο της μουσικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE