«Πράσινη» ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και χαμένο πέναλτι

«Πράσινη» ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και χαμένο πέναλτι

Από ένα ημίχρονο είχαν στο φιλικό παιχνίδι του ΓΣΖ, Ερμής Αραδίππου και Ομόνοια.

Οι «φτεροπόδαροι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Ομόνοια, έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε τον αγώνα με 2-3.

Τα γκολ της ομάδας του Κώστα Καϊάφα σημείωσαν οι Μαύρου (4ο λεπτό) και Χριστοδούλου (34ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μείωσε το σκορ στο 53΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νταρμπισάιρ.  Στο 75ο ο Μόντες έκανε το 2-2, ενώ στο 88΄ ο Σοάρες με πλασέ έδωσε τη φιλική νίκη με 2-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταρμπισάιρ αστόχησε σε πέναλτι στο 59ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα από το Themasports.com

Ερμής: Φιρινίδης, Ντίντακ, Κουατζίκα, Εμπαλό, Χριστοδούλου, Μπανούσης, Πηλέας, Μαύρου, Κιπιάνι, Πουτζουρής, Ταραλίδης

Ομόνοια: Μεχία, Ενρίκες (Τζιωνής 71′), Γκαφούρ, Μανρίκε (Λόπεθ 46′), Κατελάρης (Πρτσέ 46′), Λόρα (Φώτη 71′), Λόε (Σοάρες 46′), Γκόμεθ, Ζίβετς (Εντρένα 46′), Αλμπίν (Μόντες 46′), Ντάρμπισαιρ (Γκρίνιτς 65′)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE