ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρά τα τραύματα των μοτοσικλετιστών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρά τα τραύματα των μοτοσικλετιστών

Με ασθενοφόρο και σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εσπευσμένα, δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν στη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που εμπλέκεται στο τροχαίο με αυτοκίνητο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (14/10) στη Λεμεσό.

Νεώτερη ενημέρωση του ThemaOnline, αναφέρει ότι ένας άντρας και μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών, Ρώσοι υπήκοοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου που επέβαιναν της μοτοσικλέτας, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αναβάτες εκ πρώτης όψεως της μοτοσικλέτας, φέρουν σοβαρά τραύματα, με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο να αξιολογούν την κατάσταση τους.

Πάντως, στην άσφαλτο εντοπίστηκαν προστατευτικά κράνη αλλά παραμένει άγνωστο εάν οι δυο τα φορούσαν τη στιγμή της σύγκρουσης.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα των δύο Ρώσων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε αλλοδαπή.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top