ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τραυματιών- Εξετάσεις για τα κράνη

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τραυματιών- Εξετάσεις για τα κράνη

Σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η κοπέλα που τραυματίστηκε το πρωί του Κυριακής ( 14/10), στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραλιακό Λεμεσού, ενώ φέρει και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η κοπέλα από τη Ρωσία, που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ομοεθνής της, έχει τραυματιστεί σε διάφορα μέρη του σώματος, με σοβαρότερο το κάταγμα λεκάνης.

Όσον αφορά τον οδηγό της μοτοσικλέτας, φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, χωρίς όμως κανένα από αυτά να κρίνεται ως σοβαρό.

Η υγεία και των δύο επιβαινόντων, πέραν από τα τραύματα, δεν εμπνέει ανησυχία.

Πάντως όπως μας λέχθηκε αλλά διαπιστώσαμε και οι ίδιοι με τη παρουσία μας στη σκηνή του τροχαίου, σε κοντινή απόσταση από το σημείο, υπήρχαν προστατευτικά κράνη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν οι τραυματίες τα φορούσαν, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί με την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής, μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο Ρώσοι υπήκοοι, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με σαλούν όχημα, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά των δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top