ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Σμύρνη με ανατροπή φορτηγού – 22 οι νεκροί - VIDEO

Τραγωδία στη Σμύρνη με ανατροπή φορτηγού – 22 οι νεκροί - VIDEO

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκαν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 22 πρόσφυγες, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν ανετράπη.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu, το φορτηγό εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ κατευθυνόταν από το Αϊδίνι στη Σμύρνη.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Μεντερές με το φορτηγό να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέραν των νεκρών, υπάρχουν πολλοί σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκαν στον αέρα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός του φορτηγού τον οποίο θέλουν να ανακρίνουν αργότερα οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Hurriyet, οι πρόσφυγες κατευθύνονταν σε κάποιο λιμάνι προκειμένου από εκεί να περάσουν στη Σάμο.

https://www.youtube.com/watch?v=zipmcgr6MMU

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top