ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Φωνάζουν και οι κάτοικοι Αχερίτου - Στέλνουν επιστολή σε Πρόεδρο και άλλους

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Φωνάζουν και οι κάτοικοι Αχερίτου - Στέλνουν επιστολή σε Πρόεδρο και άλλους

Επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας, αναφορικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, θα αποστείλει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρεται ότι το Σώμα πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, έκτακτη συνεδρία στην παρουσία βουλευτών της επαρχίας Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την «την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στη Κοινότητα. Το Συμβούλιο ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών της επαρχίας ώστε το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή».

Ευχαριστώντας τους βουλευτές για τη στήριξη τους στο συγκεκριμένο ζήτημα, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου ανέφερε ότι «το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο προσφυγικό συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αχερίτου οδήγησε την Κοινότητα σε οικονομική και κοινωνική καταρράκωση. Παράλληλα δημιούργησε ταλαιπωρία στους κατοίκους και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, οι οποίοι για να εξυπηρετηθούν, πρέπει να μεταβούν στο Αυγόρου, όπου βρίσκεται το πλησιέστερο υποκατάστημα».

Στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, προστίθεται, εξυπηρετούνται έξι Κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου και διερωτήθηκε κατά πόσον «αυτό θα είναι το κοινωνικό πρόσωπο των Τραπεζών σήμερα. Επίσης αποφασίστηκε όπως σταλούν επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζα, ζητώντας επανεξέταση του θέματος για κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΣΚΤ στην Αχερίτου».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top