ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δήλωνε παθολογικά ερωτευμένος με 10χρονη καταδικασθέντας για σεξουαλική κακοποίηση

ΚΥΠΡΟΣ: Δήλωνε παθολογικά ερωτευμένος με 10χρονη καταδικασθέντας για σεξουαλική κακοποίηση

Παθολογικά ερωτευμένος και όχι παιδεραστής δήλωσε 37χρονος ενώπιον του Δικαστήριου για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης.

Ο 37χρονος καταδικασθέντας ήταν αντιμέτωπος με 22 κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης αλλά και για κατηγόριες άσεμνης επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα, ο 37χρονος σε διάφορες περιπτώσεις φιλούσε, αγκάλιαζε και χάιδευε την ανήλικη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (Γιάννης Νεάρχου) την Παρασκευή (26/10) το Δικαστήριο επέβαλε 6ετή ποινή φυλάκισης, ωστόσο, κατέθεσε έφεση δηλώνοντας παθολογικά ερωτευμένος με την 10χρονη χωρίς όμως να γίνει αποδεκτή η θέση του.

Το Εφετείο επικύρωσε την θέση του Κακουργιοδικείου αναφέροντας ότι «ενήργησε με μεθοδευμένο τρόπο δράσης για επίτευξη του στόχου του να προσεγγίσει την ανήλικη, ένα από τα τρία ορφανά από πατέρα παιδιά, εκμεταλλευόμενος την εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με την οικογένεια και τις ιδιαίτερες αδυναμίες του παιδιού, με σκοπό να την καθηλώσει στις ορέξεις του και να την ελέγχει πλήρως, έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεών του».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top