ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλούσε αστυνομικό με μπαλτά –«Εννά σε σφάξω» -1,5 χρόνο φυλακή στον 26χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλούσε αστυνομικό με μπαλτά –«Εννά σε σφάξω» -1,5 χρόνο φυλακή στον 26χρονο

Η εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες τον έκανε να ξεφύγει και να κάνει του… κόσμου τα αδικήματα. Μέχρι και αστυνομικό απείλησε, αφού όντας εφοδιασμένος με μπαλτά του είπε ότι θα τον σφάξει…

Ο λόγος για 26χρονο που καταδικάστηκε την Παρασκευή (26/10) σε φυλάκιση 1,5 χρόνου για σωρεία υποθέσεων ξυλοδαρμών και εκβιασμών. Τον «έσωσε» το γεγονός ότι παραδέχθηκε αμέσως τα αδικήματα που διέπραξε.

Η δημοσιογράφος Σόφη Ορφανίδου στην σαββατιάτικη (27/10) έκδοση του «Πολίτη» κάνει εκτενή αναφορά στα αδικήματά του, όπως και στις προσωπικές συνθήκες του καταδικασθέντα, ο οποίος έχει ένα παιδί δυο ετών, ενώ σύντομα θα γίνει πατέρας και δεύτερου (η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερό τους παιδί).

Ανάμεσα στα αδικήματα που διέπραξε είναι και ο άγριος ξυλοδαρμός προσώπου, το οποίο όπως ανέφερε η υπεράσπιση παρέσυρε τον 26χρονο στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και τον εκμεταλλευόταν. Ο 26χρονος, λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2013 μαζί με άλλα δυο πρόσωπα, μετέβη στο σπίτι του εν λόγω ατόμου εφοδιασσμένος με σιδερογροθιές και τον κτύπησε σε βαθμό τέτοιο που το θύμα υπέστη κάταγμα γνάθου και οφθαλμικού κόγχου.

Είχε απειλήσει, ακόμη, ιδιοκτήτη καφετέριας ότι θα τον σκότωνε βάζοντάς του βόμβα. Απαίτησε απ΄ αυτόν μάλιστα 1.500 ευρώ υπό τον απειλή ότι θα του έκαιγε τα περιουσιακά στοιχεία. Ο 26χρονος δεν ενέκρινε τη σχέση της αδερφής του με τον εν λόγω ιδιοκτήτη καφετέριας…

Ο κατηγορούμενος τελεί υπό κράτηση από τον περασμένο Αύγουστο, για άλλο αδίκημα που διέπραξε. Συνολικά οι υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε είναι 17.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top