«Έχουν στερέψει τα λόγια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

«Έχουν στερέψει τα λόγια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού Ερμής-Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στη Cytavision ο Κυριάκος Χατζηχαραλάμπους από πλευράς Ερμή (28/10).

Όλα όσα είπε:

«Έχουν στερέψει τα λόγια. Παίζουμε μπάλα, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Ότι κάνουμε είναι λάθος. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Πάντα στο τέλος ο αντίπαλος μας τιμωρεί. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα. Σε ακόμη μια αγωνιστική στο ίδιο έργο θεατές. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί, δεχόμαστε και εύκολα γκολ. Δεν πάει άλλο αυτό».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE