Τα σκληρά λόγια της Ρούλας Γεωργιάδου για το κόψιμο της εκπομπής της Χαριτίνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα σκληρά λόγια της Ρούλας Γεωργιάδου για το κόψιμο της εκπομπής της Χαριτίνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Τάισα στόματα που μιλούν τώρα βρώμικα για μένα...», έτσι ξεκίνησε την δήλωσή της η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Παρέα mou».

Την Παρασκευή, 26/10, με μια λιτή ανακοίνωση του το OMEGA ανακοίνωσε τον τερματισμό της εκπομπής της Χαριτίνης Ηλιάδου. Η αιτιολογία και συνάμα εξήγηση που έδωσε το κανάλι του Αρχαγγέλου, μια μέρα μετά την παρουσίαση του προγράμματός του, ήταν πως δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του καναλιού. 

Με ένα ποστ της στα social media, και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Γεωργιάδου εξέφραρε τον θυμό της για το κόψιμο της εκπομπής «Παρέα mou», αλλά και σε όσα προφανώς ακολούθησαν μετά την απόφαση του καναλιού. 

Τα λόγια της αρχισυντάκριας της εκπομπής σκληρά: «Τάισα στόματα που μιλούν τώρα βρώμικα για μένα! Σκούπισα δάκρυα ανθρώπων που μετά έφεραν δάκρυα σε εμένα! Σήκωσα ανθρώπους από το πάτωμα που μετά έσπρωξαν εμένα να πέσω! Ήμουν εκεί για ανθρώπους που δεν ήταν εκεί για εμένα! Κοιτάξτε με! Εξακολουθώ να είμαι εγώ! Δεν με χαλάσατε!».  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE