ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ούτε πως έφτασε ο Νοέμβρης

ΚΑΙΡΟΣ: Ούτε πως έφτασε ο Νοέμβρης

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη (31/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά παράλια ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (1/11), την Παρασκευή (2/11) και το Σάββατο (3/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται να σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top