ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές - Σε ποιες περιοχές αναμένονται

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές - Σε ποιες περιοχές αναμένονται

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Παρασκευής (2/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και παροδικά στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα ανατολικά και νότια παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (3/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα ανατολικά και νότια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα ανατολικά και νότια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (4/11) ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα (5/11) και την Τρίτη (6/11) θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως τις απογευµατινές ώρες στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top