ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ιραόλα και Γιάννου για ΑΕΛ – «Να είμαστε γενναίοι – Για να βρίσκονται στην 1η θέση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ιραόλα και Γιάννου για ΑΕΛ – «Να είμαστε γενναίοι – Για να βρίσκονται στην 1η θέση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα και ο επιθετικός της ομάδας, Απόστολος Γιάννου μίλησαν για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Τα μεγάλα ντέρμπι συνεχίζονται για την ομάδα μας, που υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ARENA (Σάββατο 03/11, 19:00). Ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ο Απόστολος Γιάννου έκαναν δηλώσεις για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

«Για να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας είναι προφανές ότι κάνουν καλά πράγματα. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει το παιχνίδι, διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν αυτά τα στοιχεία και εάν θέλουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του αγώνα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να είμαστε… γενναίοι στο παιχνίδι μας. Επίσης είναι καλό παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος που θα έρθει στο γήπεδο.

Τα περισσότερα από τα επόμενα παιχνίδια θα είναι εκτός έδρας και είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει κάποιος για να παρακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι. Θα εκτιμούσαμε την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη που θα έχουμε από τον κόσμο μας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε τα πάντα, την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να προσφέρουμε στον κόσμο μας την καλύτερη εμφάνιση και ελπίζω τους τρεις βαθμούς της νίκης», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα σημαντικό ματς για μας. Πολύ δύσκολο ματς γιατί η ΑΕΛ είναι πολύ φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες, να μπούμε σε αυτή την νοοτροπία. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο κόσμο δίπλα μας και καλούμε τον κόσμο να είναι παρών σε αυτό το ματς», δήλωσε ο Eλληνοαυστραλός επιθετικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top