ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λένε οι ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΑΕΚ και ΑΕΛ στη Λάρνακα με ΞΕΚΑΘΑΡΟ στόχο!

Τα λένε οι ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΑΕΚ και ΑΕΛ στη Λάρνακα με ΞΕΚΑΘΑΡΟ στόχο!

ΑΕΚ και ΑΕΛ θα τα πουν αύριο (3/11) στο ντέρμπι που θα γίνει στο »ΑΕΚ Αρένα» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι όπου δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος (μαζί με τον Απόλλωνα), θα προσπαθήσουν να το κερδίσουν για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που ακολουθούν.

Από τη μια, η γηπεδούχος ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, που της δίνει δύναμη και να αναγκάσει την ΑΕΛ να υποστεί την πρώτη της ήττα στο φετινό μαραθώνιο. Ο Αντόνι Ιραόλα θα στερηθεί τον υπηρεσιών του Κάσες, του Αντωνιάδη και του Ίγκορ, με τον τελευταίο να μην προλαμβαίνει τελικά να είναι έτοιμος. Σε περίπτωση νίκης, τότε οι κιτρινοπράσινοι θα μειώσουν την απόσταση από την αυριανή αντίπαλό τους στο -3, ενώ έχουν και δύο παιχνίδια λιγότερα, που θα τα δώσουν τον Ιανουάριο. Μαζί με τον κόσμο τους λοιπόν και με φόρα από το διπλό κόντρα στην Ανόρθωση, οι κιτρινοπράσινοι θα επιδιώξουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να εξουδετερώσουν τα ατού των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Από την άλλη η ΑΕΛ εκτρατεύει στη Λάρνακα με σκοπό να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σε ένα γήπεδο που δεν κέρδισε ποτέ όποτε κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, θέλει να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι φέτος είναι δυνατή και έτοιμη για να σταθεροποιηθεί στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Ράσο, ενώ οι υπόλοιπο ποδοσφαιριστές είναι στην αποστολή για το ντέρμπι αυτό. Η ΑΕΛ βρίσκεται και αυτή σε πολύ καλή κατάσταση και οι τρεις πόντοι θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα μιας και θα ανοίξει την ψαλίδα από τους Λαρνακείς στο +9. Οι παίκτες του Βόσνιου προπονητή σίγουρα θα έτυχαν ανάλυσης για το τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να »χτυπήσουν» τον αντίπαλο και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα λάθη, καθώς σε τέτοια ματς η λεπτομέρεια είναι που κρίνει τον τελικό νικητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top