ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eίναι σε ΚΑΚΟ φεγγάρι ο Βάλε… Σε τι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ…

Eίναι σε ΚΑΚΟ φεγγάρι ο Βάλε… Σε τι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ…

Το φανερώνει η γενικότερη παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια, ότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι ο Μπρούνο Βάλε. Στην Γερμανία έκανε εκείνη την απίστευτη (για τις ικανότητες του) γκάφα που έφερε το πρώτο γκολ του Άιντραχτ. 

Χτες με την Ανόρθωση, είχε κακή αντίδραση στο σουτ του Ράγιος έξω από την επανορθωτική, με αποτέλεσμα ύστερα από την ασταθή του επέμβαση, να στρωθεί η μπάλα στον Ντούρις και να ξεκινήσει το ματς με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα της Λεμεσού. 

Διαφωνούμε με αυτούς που επιρρίπτουν ευθύνη στον Πορτογάλο τερματοφύλακα και στη φάση του δεύτερου γκολ. Και κίνηση να έκανε να… παίξει αυτός τη μπάλα, ουδείς γνωρίζει αν θα είχε διαφορετική εξέλιξη η φάση. Άδικο είναι επίσης, να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ αποκλειστικά η ήττα στον Βάλε. 

Είναι προκατελλειμμένος αρκετός κόσμος της ομάδας με τον έμπειρο κίπερ. Πάνω στην πικρία μιας αποτυχίας, όπως την χθεσινή, βγαίνουν και τον κατηγορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ακόμα και άνθρωποι που τον είχαν υμνήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν. 

Επιμένουμε ότι είναι αχαριστία να μηδενίζεται η προσφορά ενός παίχτη, που έχει ταυτιστεί το όνομα του, με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια. 

Ωστόσο, θεωρούμε ότι η διοίκηση θα έπρεπε να βρει μια λύση, για να βάλει (πραγματικά) περισσότερη πίεση στον Βάλε, στην τρέχουσα σεζόν. Αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να γίνει με τον Τάσο Κίσσα, να αποτελεί την δεύτερη επιλογή. 

Προκαλεί πάντως απορία, γιατί η διοίκηση και ο προπονητής, δεν επέμειναν στην αρχική απόφαση που είχαν λάβει το περασμένο καλοκαίρι, να έλθει τερματοφύλακας που να είχε τις ικανότητες ακόμα και να «εκτόπιζε» σε κάποια στιγμή (της σεζόν) τον Βάλε.  

Έχουν έλθει διάφορες πληροφορίες στην κατοχή μας, απλώς επειδή δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένες, δεν είναι ορθό να τις βγάλουμε στον αέρα. Σε κάποια άλλη στιγμή, ίσως το πράξουμε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανθρώπινο μέλος σε παραλία: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη θάλασσα - Συνεχίζονται στη ξηρά

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Μενεού προς Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Arun Kumar 29 ετών από την Ινδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top