ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τον Παντελή κι αν ήταν… ΓΙΑΤΡΙΚΟ! Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ του το ξέρει…

Για τον Παντελή κι αν ήταν… ΓΙΑΤΡΙΚΟ! Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ του το ξέρει…

Ήταν δυνατό καταπραϋντικό το χθεσινό «διπλό» της Ανόρθωσης στη Λεμεσό. Για όλη την οικογένεια της ομάδας, αφού από το καλοκαίρι και μετά, ουσιαστικά μόνο απογοητεύσεις ζούσαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή, πρέπει να πήρε βαθιά ανάσα, μόλις σφύριξε για τελευταία φορά ο Λούκας Σωτηρίου χθες το βράδυ. 

Είχε δεχθεί κάμποση πίεση (και κριτική) τον τελευταίο καιρό, η καρδούλα του ιδίου ξέρει, πόσο «χρήσιμη» ήταν η επιτυχία πάνω στον Απόλλωνα. 

Μέχρι και… παραφιλολογία για το μέλλον του στην προεδρία, έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στα στέκια των φίλων της ομάδας. 

Λίγη σημασία έχει ο τρόπος που έφτασε η Κυρία στη νίκη, πάνω μια θεωρητικά και πρακτικά, καλύτερη ομάδα. 

Εννοείται ότι οι αδυναμίες της Ανόρθωσης, είναι ακόμα εκεί. Δεν εξαφανίστηκαν, παρά το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ο κόουτς Στρέππελ και η ομάδα συνεργατών του γνωρίζουν, ότι έχουν ακόμα μπόλικο δρόμο να διανύσουν. 

Για να καταφέρει να επανατοποθετηθεί η ομάδα, στο μίνιμουμ των στόχων, που τέθηκαν από τους διοικούντες το καλοκαίρι. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top