ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη στο ντεμπούτο Αναστασίου!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νίκη στο ντεμπούτο Αναστασίου!

Η Ομόνοια επικράτησε με 2-1 του Ερμή (4/11) στο ΓΣΠ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο γκολ ο Γκόμεθ από το σημείο του πέναλτι, ισοφάρισε προσωρινά στο 50′ ο Μαύρου για τους φιλοξενούμενους.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Ερμής πάντως έδειξε να μην έχει διάθεση να ταμπουρωθεί πίσω, προσπάθησε να αναπτυχθεί από τα άκρα όμως έλειπε η μεγάλη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μετά η Ομόνοια πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, κυριάρχησε και επέβαλε τον ρυθμό της.
 
Με δραστήριο τον Χριστοφή από δεξιά και τον Ραμίρεζ να προσπαθεί να βρει το γκολ, το τριφύλλι απείλησε στο 26′ όμως  το σουτ του Ραμίρεζ χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο επόμενο λεπτό η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αντόνια από τον Ψάλτη και ο Γκόμεθ από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, η Ομόνοια προσπάθησε να βρει ένα δεύτερο γκολ, εξακολουθούσε να ήταν δραστήρια και ο Ερμής ήθελε να αναπτυχθεί αλλά δεν τα κατάφερνε. Δημιούργησε ορισμένες προϋποθέσεις για κάτι καλό η ομάδα του Ντε Τέους όμως η ισοφάριση δεν ήρθε.

Έτσι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες της Ομόνοιας πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (1-0).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε γκολ καθώς ο Μαύρου στο 50′ με μακρινό σουτ νίκησε τον Μεχίας και ισοφάρισε. Πάγωσε το ΓΣΠ καθώς κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Η απάντηση όμως ήταν άμεση από την Ομόνοια καθώς ο Αντόνια κέρδισε δεύτερο πέναλτι, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, και ο Γκόμεθ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους πράσινους (2-1).

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, η Ομόνοια έλεγξε ορθά το υπέρ της αποτέλεσμα και ο Ερμής δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Κράτησαν μπάλα οι γηπεδούχοι, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Ντε Τέους να γίνουν επικίνδυνοι και ενώ τα λεπτά κυλούσαν ήρθαν και οι πρώτες κινήσεις από τους δύο πάγκους.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως, μέχρι το φινάλε δεν είχαμε κάποια ευκαιρία πέρα από το δοκάρι του Ραμίρεζ στο  81′ και έτσι οι πράσινοι πήραν νίκη στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στο πάγκο τους.

Από την άλλη ο Ερμής δεν πήρε κάτι από το παιχνίδι και φεύγει από το ΓΣΠ χωρίς βαθμολογικό κέρδος, με τον Ντε Τέους να κάνει το δικό του ντεμπούτο με το αριστερό.

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Πρσε, Λόρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεθ (71΄ Ενρίκεζ), Αντόνια (81΄ Κούσουλος), Χριστοφή (46΄ Τζαϊλσον), Ραμίρεζ

Στον πάγκο: Παναγή, Αντωνίου, Κούσουλος, Τζαϊλσον, Ενρίκεζ, Λοέ, Μόντες, Αλμπίν, Ντάρμπισαϊαρ

Eρμής: Αραμπατζής, Γκουλόν (73΄ Ντεβέσα), Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Μαύρου, Πηλέας, Εσομπέ (46΄ Δημητρίου), Ψάλτης (60΄ Κιπιάνι), Φυλακτού, Εμπαλό, Ντε Μέλο

Στον πάγκο: Φινιρίδης, Πουτζιουρής, Κατσιάτη, Ντεβέσα, Κιπιάνι, Δημητρίου, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Γεωργίου

Κίτρινες:Τζαϊλσον/Ψάλτης, Εμπαλό

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top