Ασύλληπτη τραγωδία: 11χρονος σκότωσε τη γιαγιά του επειδή του έλεγε να συμμαζέψει το δωμάτιο του

Ασύλληπτη τραγωδία: 11χρονος σκότωσε τη γιαγιά του επειδή του έλεγε να συμμαζέψει το δωμάτιο του

Παιδί 11 ετών κατέληξε να γίνει δολοφόνος. Σκότωσε τη γιαγιά του γιατί δεν σταμάτησε να του λέει να συμμαζέψει το δωμάτιό του.

Ιδιαίτερα νευρικός φαίνεται πως ήταν 11χρονος στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Ο μαθητής σκότωσε τη γιαγιά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, το απόγευμα του Σαββάτου 3/11

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ οι αρχές δέχθηκαν κλήση λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου από έναν άνδρα ο οποίος ανέφερε πως ο εγγονός του πυροβόλησε και σκότωσε την 65χρονη σύζυγό του και εν συνεχεία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι παππούδες του είχαν ζητήσει επανειλημμένα από τον εγγονό τους να συγυρίσει το δωμάτιό του. Εκείνος όμως δεν τους έκανε τη χάρη και παρέμενε ανένδοτος.

Όταν αργότερα κάθισαν στον καναπέ του σαλονιού για να παρακολουθήσουν τηλεόραση, εκείνος πήγε από πίσω τους και πυροβόλησε τη γιαγιά του στο κεφάλι χρησιμοποιώντας όπλο του παππού του και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι.

Ο παππούς του προσπάθησε να τον πιάσει, αλλά επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τη σύζυγό του και να καλέσει την άμεση δράση. Λίγες στιγμές αργότερα, όπως είπε στην κατάθεσή του, ο εγγονός του έστρεψε το όπλο πάνω του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Μια πραγματικά ασύλληπτη τραγωδία...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE