ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η παγκόσμια συνεργασία KPMG - Amazon Web Services επιταχύνει τη μετάβαση σε περιβάλλον cloud

Η παγκόσμια συνεργασία KPMG - Amazon Web Services επιταχύνει τη μετάβαση σε περιβάλλον cloud

Η KPMG ανακοίνωσε πρόσφατα τη σύναψη συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο με την Amazon Web Services (AWS), με σκοπό να παρέχει στους οργανισμούς υπηρεσίες και λύσεις που συμβάλλουν στο να επιταχύνουν τη μετάβαση και τον μετασχηματισμό τους σε περιβάλλον cloud.

Η KPMG, ως ένας έμπειρος συμβουλευτικός εταίρος στο δίκτυο συνεργασίας της AWS Partner Network (APN), παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις σε επίπεδο cloud σε διάφορους τομείς όπως η στρατηγική, η μετάβαση σε περιβάλλον cloud, η διαχείριση κινδύνου καθώς και η συμμόρφωση σε νομοθετικά πλαίσια. Με αυτό τον τρόπο παρέχει υποστήριξη στους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε τομείς με υψηλό βαθμό συμμόρφωσης (χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, υγειονομική περίθαλψη, βιοεπιστήμες και δημόσιο τομέα) αλλά και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε τομείς με πιο χαμηλό βαθμό συμμόρφωσης, να μεταβούν σε περιβάλλον cloud με σύντομο και αποδοτικό τρόπο.


Οι εμπειρίες της KPMG σε επίπεδο ψηφιακής ενσωμάτωσης στο cloud παρέχουν την δυνατότητα στους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες cloud και να αποκτήσουν αξία από αυτές σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια επιτυχημένη στρατηγική cloud. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η KPMG περιλαμβάνουν σχεδιασμό μοντέλου λειτουργίας σε cloud, αξιολόγηση καταλληλόλητας και στρατηγικής μετάβασης σε περιβάλλον cloud, σχεδιασμό και ενσωμάτωση αρχιτεκτονικής συστήματος και δυνατότητα εφαρμογής διαδικασιών ασφαλείας. Οι υπηρεσίες αυτές συντείνουν στην αντιμετώπιση όλων των πτυχών ψηφιοποίησης των κρίσιμων, και συχνά πολύπλοκων, επιχειρηματικών διεργασιών σε περιβάλλον cloud.


Μεταξύ των επιχειρηματικών λύσεων που προσφέρει η KPMG και που παρέχονται μέσω AWS, είναι οι λύσεις grid computing και client due diligence. Η λύση grid computing παρέχει στους οργανισμούς πρόσβαση σε υπολογιστικά δίκτυα τύπου grid on demand, παρέχοντας ένα οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τη διεξαγωγή σύνθετων αναλύσεων μεγάλων όγκων δεδομένων, χωρίς την ανάγκη υποδομής κέντρων δεδομένων εντός των οργανισμών. Πρόκειται για κλιμακωτή και ευέλικτη λύση που λειτουργεί μέσω AWS και εγκαθίσταται μέσω του πλαισίου ελέγχου κινδύνου και συμμόρφωσης της KPMG (KPMG’s Risk Controls and Compliance framework), το οποίο παρέχει δυνατότητες αξιολόγησης κινδύνου, σχεδιασμού αρχιτεκτονικής, επιστημονικής έρευνας και εργασιών πριν και μετά την παράδοση της λύσης. Η επιλογή Client due diligence είναι λύση που παρέχεται ως προϊόν «know-your-customer» και εξυπηρετεί πελάτες που λειτουργούν σε σύνθετα περιβάλλοντα ρυθμιστικής συμμόρφωσης. Αυτή η λύση βοηθά τους οργανισμούς να μειώσουν τον κίνδυνο, να διαχειριστούν τα επίπεδα συμμόρφωσης τους και να παρέχουν μεγαλύτερη διαφάνεια στις πολιτικές τους σχετικά με το οικονομικό έγκλημα ή τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, με τη δυνατότητα χρήσης ανιχνεύσιμων διαδρομών ελέγχου (traceable audit trails) να ελέγχουν όλα τα επίπεδα συμμόρφωσης με τις απαραίτητες διαδικασίες και πρότυπα.

Ο κ. Γιώργος Τζιωρτζής, Διοικητικός Σύμβουλος και επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διοίκησης της KPMG Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η KPMG όχι μόνο συνεργάζεται με τις υπηρεσίες AWS, αλλά βρίσκεται και μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών παροχής τέτοιου είδους καινοτόμων υπηρεσιών, έχοντας συνάψει συνεργασίες με όλους τους κύριους παγκόσμιους παρόχους cloud υπηρεσιών. Το δίκτυο συνεργατών και παρόχων υπηρεσιών cloud της KPMG δίνει τη δυνατότητα στις επαγγελματικές μας ομάδες να λειτουργούν ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι σε επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα ευρύ σύνολο λύσεων και υποδομών για την υποστήριξη μιας ή πολλών στρατηγικών μετασχηματισμού σε περιβάλλον cloud.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top