Η κυβέρνηση στηρίζει πολιτιστικές δράσεις, δήλωσε ο Θ. Τσιόλας

Η κυβέρνηση στηρίζει πολιτιστικές δράσεις, δήλωσε ο Θ. Τσιόλας

Η κυβέρνηση ενθαρρύνει και στηρίζει έμπρακτα δράσεις που υπηρετούν τον πολιτισμό και εξευγενίζουν την ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου, ανέφερε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας σε ομιλία του απόψε στην εκδήλωση της χορωδίας «ΜΕΛΙΖΟΝΑ» για τα 30χρονα της, που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, ο κ. Τσιόλας αναφέρθηκε στο έργο του Μάριου Τόκα στη μνήμη, του οποίου ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση με τίτλο «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί».
 
Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τον πρόωρο θάνατό του και η Χορωδία «ΜΕΛΙΖΟΝΑ» αποτίει με την αποψινή παράσταση φόρο τιμής στον αξιόλογο δημιουργό, που επένδυσε με τη μουσική του στίχους σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, ενώ τα τραγούδια του ερμήνευσαν, με το μοναδικό τους ταλέντο, καλλιτέχνες, που συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, πρόσθεσε.
 
Σημείωσε επίσης την αξιόλογη, όπως είπε, πορεία της χορωδίας από την ίδρυσή της το 1988 με σημαντική συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Παραλιμνίου αλλά και ευρύτερα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE