ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΛ μπορεί να… περιμένει – Χρωστάει μία απάντηση στους υπερόπτες Γερμανούς

Η ΑΕΛ μπορεί να… περιμένει – Χρωστάει μία απάντηση στους υπερόπτες Γερμανούς

Πανέτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (08/11, 19:55) με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο Απόλλωνας, ο οποίος θα πρέπει για μερικές ώρες να… βγάλει εντελώς από το μυαλό του το Κυριακάτικο (11/11) ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΛ και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη «μάχη» με τους αλαζόνες Γερμανούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως, το είπε εμμέσως πλην σαφώς ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου της τετάρτης (07/11), ότι προτεραιότητα για τον Απόλλωνα είναι τη δεδομένη στιγμή το Λεμεσιανό ντέρμπι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του θα αδιαφορήσει ή θα σνομπάρει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Είναι δεδομένο όμως ότι ο Κύπριος τεχνικός θα προφυλάξει κάποιους παίκτες-«κλειδιά» για να τους δώσει ανάσες, αλλά η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι άκρως ανταγωνιστική και ικανή, για να κάνει τη ζωή δύσκολη στην Άιντραχτ.

Αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΓΣΠ, είναι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, όπως έκαναν και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ, όπου μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2 και λίγο έλειψε να κάνουν και την ολική ανατροπή που θα άφηνε… άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Όσον αφορά το πλάνο που θα επιλέξει ο Σωφρόνη Αυγουστή, δεν συνηθίζει να αλλάζει τη φιλοσοφία του, όμως δεν αποκλείεται σε αυτό το παιχνίδι να αλλάξει τακτική και στρατηγική, για να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του για την υπέρβαση, που σίγουρα είναι περισσότερες απ΄ ότι ήταν στη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αναμένεται να μείνουν στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης, είναι οι Πέδρο, Ρομπέρζ, Περέιρα και Παπουλής. Ειδικά για τους δύο πρώτους που αγωνίζονται… ασταμάτητα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν πάρουν και πάλι φανέλα βασικού.

Εάν δεν έλειπε λόγω τιμωρίας από το ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Σακέτι, θεωρούμε πως θα έπαιρνε ανάσες 100% σε αυτό το ματς, αλλά πλέον, είναι 50-50% οι πιθανότητες για να αγωνιστεί ή να μείνει στον πάγκο και να παίξει ως αλλαγή αν κριθεί αναγκαίο…

Ακόμη, ίσως πάρει σε αυτό το ματς την ευκαιρία του ο Τάσος Κίσσας, αντικαθιστώντας τον Βάλε, για να γράψει την πρώτη του φετινή συμμετοχή (και μάλιστα ως βασικός) σε επίσημο παιχνίδι!

Στο αρχικό σχήμα λογικά θα είναι οι Βασιλειου (ο Σουμά θυμίζουμε ότι είναι τραυματίας), Στυλιανού, Χάμπος Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Σκέμπρι, Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα ή Ζελάγια, ενώ θέτουν υποψηφιότητα και οι… μόνιμοι παγκίτες Ουεντραόγκο και Ψύχας.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός Φαουπάλα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν έχει δηλωθεί για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top