«Είναι πολλά τα λεφτά...» - Χιλιάδες ευρώ η αμοιβή των Survivors που μπήκαν στο Nomads - VIDEO

«Είναι πολλά τα λεφτά...» - Χιλιάδες ευρώ η αμοιβή των Survivors που μπήκαν στο Nomads - VIDEO

Τα μικρά ονόματα θα πέρνουν τρεις με τέσσερις χιλιάδες ενώ τα μεγάλα όπως ο Σπαλιάρας πολύ περισσότερα... Ποιος έκλεισε deal για 50 χιλιάδες; 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Μαριάννα Καλέργη εισέβαλαν στο «Nomads – Μαδαγασκάρη» και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω-κάτω στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας. 

Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε πως είχε και εκείνη πρόταση από την παραγωγή του ΑΝΤ1 να μπει στο Nomads και τόνισε: «Το χρηματικό ποσό που μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 για να πάω στο Nomads ήταν άκρως δελεαστικό».

Με αφορμή αυτή τη δήλωσή της, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε: «Τα μικρά ονόματα θα παίρνουν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας που το ξέρω καλά οκτώ χιλιάδες την εβδομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – το ξέρω πολύ καλά- είτε κάτσει μία εβδομάδα είτε περισσότερο, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ…»!


Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Happy Day στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE