ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας πέντε παιδιών με μισό κιλό άσπρη σκόνη -«Αφήνει» για 10 χρόνια την οικογένειά του

ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας πέντε παιδιών με μισό κιλό άσπρη σκόνη -«Αφήνει» για 10 χρόνια την οικογένειά του

Δεν μπορούσε να δείξει επιείκεια το Εφετείο στον 42χρονο πατέρα πέντε παιδιών, που είχε καταδικαστεί για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών!

Απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο την Τετάρτη (7/11) η έφεση που καταχώρησε ο 42χρονος καταδικασθείς σε υπόθεση κατοχής και προμήθειας κοκαΐνης, συνολικού βάρους 438.9217 γραμμαρίων.

Ο 42χρονος, το 2016 καταδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μέγιστη αυτή των 10 ετών.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», τα ναρκωτικά είχαν εντοπιστεί θαμμένα στην αυλή της οικίας του 42χρονου, από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, ύστερα από έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο καταδικασθέντας, τόσο πρωτόδικα όσο και ενώπιον Εφετείου, προσπάθησε να πείσει ότι δεν είχε σχέση με τα αναιρεθέντα ναρκωτικά, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Επίσης, ενώπιον Εφετείου, προσπάθησε να καταδείξει ότι οι δηλώσεις – ομολογίες του στην σκηνή όπου εντοπίστηκαν οι παράνομες ουσίες, ήταν κατασκεύασμα των αστυνομικών. Όμως ούτε αυτή προσπάθεια του είχε αποτέλεσμα αφού το Εφετείο, ταυτίστηκε με την προσέγγιση του Κακουργιοδικείου, σύμφωνα με την οποία δεν τέθηκε κανένα στοιχείο που να καθιστούσε τρωτή της αξιολόγηση των μαρτύρων κατηγορίας.

Αποτέλεσμα αυτού, να απορριφτεί η έφεση και ο 42χρονος να εκτίσει κανονικά τα 10 χρόνια φυλάκισης που του επιβλήθηκαν, αφήνοντας τα πέντε παιδιά του, χωρίς πατέρα στο σπίτι, για την επόμενη δεκαετία...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top