Νέα κάθοδος Ολγκίν: Τι θα συζητήσει με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Ορόσημο η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ-Γκουτέρες
Επιστρέφει στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.
«Συνέχεια στο Παγκύπριο πρωτάθλημα παίδων U14 έχουμε αυτή την Κυριακή. Η ομάδα μας φιλοξενείται στη Λάρνακα από τη Νέα Σαλαμίνα για την 8η αγωνιστική.
Στόχος στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι να αφήσουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Στις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου κατάφερε να μαζέψει οκτώ βαθμούς.
Ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού και θα αρχίσει στις 10:00».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις