ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάει αρκετά ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες καθημερινά

ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάει αρκετά ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες καθημερινά

Ασταθής αέρα µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα του Σαββάτου (10/11) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα νότια και ανατολικά παράλια, καθώς και στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη εκτός από τα ανατολικά παράλια, που θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 14 στα νότια παράλια, στους 16 στα ανατολικά παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (11/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα (12/11), την Τρίτη (13/11) και την Τετάρτη (14/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ τις απογευµατινές ώρες πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο, τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top