ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόση μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να μην χάσει στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Πόση μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να μην χάσει στο ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι

Από τη στιγμή που.. κουβαλάει το 7 νίκες και 1 ισοπαλία, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασε παιχνίδι ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, είναι αήττητη, λογικό είναι να μην θέλει να χάσει ούτε και στο ντέρμπι της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ είναι τυπικά γηπεδούχος την Κυριακή (11-11-2018) η ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΛ είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και με τον… αέρα που έχει αποκτήσει από τα ντέρμπι που έχει δώσει στην τρέχουσα σεζόν, επιδιώκει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε κρίσιμο ραντεβού στο φετινό της οδοιπορικό.

Απέναντι στη συμπολίτιδα ομάδα, με βάση τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Απόλλωνα, «Χ» στο Μακάρειο με Δόξα και εντός έδρας ήττα από Ανόρθωση, το να μην χάσει η ΑΕΛ στο μεταξύ τους Λεμεσιανό ντέρμπι θα είναι πέρα για πέρα στα συν για το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ, πόσο δε να πάρει και το τρίποντο η ομάδα που θα αυξήσει και άλλο τη διαφορά των γαλαζοκιτρίνων από τους κυανόλευκους.

Αν και ακόμη είναι 9η αγωνιστική, χωρίς να κρίνεται κάτι, νίκη και σε αυτό το ντέρμπι, ή ακόμη και κέρδος, για την ΑΕΛ από μόνο του το αποτέλεσμα θα… πει πάρα πολλά για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.  Θα δώσει περαιτέρω δυναμική, αυτοπεποίθηση, ώθηση, αλλά και θετικά κίνητρα για πρεστίζ, γόητρο, ότι δεν έχασαν ούτε από ακόμη μία μεγάλη ομάδα που έχει θέσει ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους.

Για τους παίκτες της ΑΕΛ που πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε ένα τέτοιο ντέρμπι ως κίνητρο του ότι πρέπει να τα δώσουν όλα, όπως έπραξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα είναι ότι πιο ιδανικό να επιβραβευθεί ο ιδρώτας που θα ξοδέψουν για τη μεγάλη μάχη της Λεμεσού να φέρει ένα θιετικότατο από κάθε άποψη αποτέλεσμα.

Εάν και εφόσον η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας συνεχίσει να έχει την ΑΕΛ μόνη πρώτη και αήττητη, τότε η συνέχεια θα είναι ναι μεν ακόμη πιο δύσκολη, αλλά μέσα από ήρεμα… νερά, θα πορευθεί προσγειωμένα χωρίς να πετάει στα ουράνια, παιχνίδι με παιχνίδι, όπως πράττει ως τώρα, για την εκπλήρωση του πρώτιστου στόχου.

Μην χάνοντας το Λεμεσιανό ντέρμπι, πόσο δε να το κερδίσει, η ΑΕΛ θα έχει και έναν λόγο παραπάνω να κάνει και τον κόσμο της υπερήφανο, πλατιά χαμογελαστό, δη τους οργανωμένους που για τους γνωστούς λόγους απέχουν από το πλευρό της ομάδας στα γήπεδα, αλλά στηρίζουν την υπερπροσπάθεια της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top