ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το φιλικό που έκλεισε η Ομόνοια και τα… κρας τεστ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Το φιλικό που έκλεισε η Ομόνοια και τα… κρας τεστ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Ελλείψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Εθνικής Κύπρου, η διοίκηση της Ομόνοιας έκλεισε ένα φιλικό παιχνίδι για το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου (17/11, 10:30) με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, Γιάννης Αναστασίου, ζήτησε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, για να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση, σε μία περίοδο που φαίνεται πως άρχισαν να βρίσκουν τα «πατήματα» τους, αφού μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες και είναι σε ανοδική πορεία.

Σε αυτό το φίλικό βέβαια, ο Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του (πλην των διεθνών φυσικά που θα απουσιάζουν), ενώ αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές αλλά και «πειράματα», ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, θα είναι μεν ένα χρήσιμο φιλικό, αλλά δεν προσφέρεται και για… ασφαλή συμπεράσματα για την Ομόνοια που θέλει να παρουσιάσει στη συνέχεια ο Ελλαδίτης προπονητής.

Να σημειωθεί ότι τα επόμενα δύο ντέρμπι μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου, απέναντι σε Ανόρθωση στο ΓΣΠ και ΑΕΛ στο Τσίρειο, θα είναι δύο γερά κρας τεστ που θα αποδείξουν αν η βελτίωση της Ομόνοιας ΔΕΝ είναι όντως παροδική όπως νομίζουν πολλοί, αλλά με διάρκεια και σταθερότητα, στέλνοντας παράλληλα τα… ανάλογα μηνύματα σε «εχθρούς» και φίλους ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top