ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απολαυστικές σούπες για τις φθινοπωρινές μέρες

Απολαυστικές σούπες για τις φθινοπωρινές μέρες

Συνταγές για εναλλακτικές σούπες.

Το Σάββατο 10.11.2018 η Lidl Food Academy πραγματοποίησε το πιο ζεστό μάθημα μαγειρικής, αφιερωμένο στις σούπες. Εύκολες, πεντανόστιμες και υγιεινές οι σούπες που πρότεινε ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος, ήταν η τέλεια λύση για τα κρύα βράδια, που ξεκίνησαν να μπαίνουν στην ζωή μας. Η σούπα μπορεί να φαίνεται απλή υπόθεση, όμως χρειάζεται την κατάλληλη τεχνική για να γίνει εύγευστη. Από τις πιο διάσημες τεχνικές τα τελευταία χρόνια είναι η σούπα βελουτέ που δύσκολα την πετυχαίνουμε . Έτσι στο μάθημα της Ακαδημίας οι παρευρισκόμενοι έμαθαν τα μυστικά για να φτιάξουν σωστές και εντυπωσιακές σούπες.

Η ομάδα του σεφ βοήθησε τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τρεις μοναδικές συνταγές με έντονες γεύσεις. Ο Κωνσταντίνος Πετεβίνος έκανε την αρχή με την συνταγή μιας κρεμώδης σούπας τριών μανιταριών που την συνόδευσε με το νέο προϊόν της γκάμας Lidl κινόα με πλιγούρι «Terranea» και ξινόκρεμα.

Η δεύτερη συνταγή ήταν αυτή της αρωματικής σούπας θαλασσινών με σαφράν που η ομάδα του σεφ την συνόδευσε με μπαστουνάκια σφολιάτας με πιπεριά Φλωρίνης και παρμεζάνα. Η εύκολη διαχείριση των υλικών έδωσαν στους παρευρισκόμενους όχι μόνο μια εναλλακτική προσέγγισης της σούπας με θαλασσινά αλλά και μια ιδιαίτερη παρουσίαση με τα μπαστουνάκια σφολιάτας «Καρδίς» με την πολτοποιημένη πιπεριά φλωρίνης «ΕΥ».

Τέλος η ομάδα του μαθήματος για τις πιο εύγευστες σούπες , ξαφνιάστηκαν με την πρόταση του σεφ να δημιουργήσουν μια κρύα σούπα με κόκκινα μούρα «Green Grocer’s» και μήλο που την συνόδευσαν με μπισκότα Jaffa σοκολάτας «Sondey». Μια επιλογή που επιβράβευσε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο καθώς η γεύση της ήταν μοναδική.

Μπορείτε και εσείς να βρείτε όλες τις συνταγές αλλά και φωτογραφικό υλικό από το μάθημα στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή στα επόμενα μαθήματα της Ακαδημίας στο: https://www.lidlfoodacademy.com.cy.

Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
Snapchat: lidlcyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top