11χρονη μήνυσε την μητέρα της - Προσπάθησε μάταια να την μεταπείσει

11χρονη μήνυσε την μητέρα της - Προσπάθησε μάταια να την μεταπείσει

Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο στο περιστατικό ενδοικογενειακής βίας που κλήθηκαν να ερευνήσουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Αγρίνιο, καθώς μηνύτρια ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρόνων που δεν δίστασε να καταγγείλει την ίδια του τη μητέρα επειδή την χτύπησε.

Όπως κατέθεσε η πιτσιρίκα στη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της 40χρονης μητέρας της με καταγωγή από την Αλβανία, την χτύπησε με τα χέρια της στο πρόσωπο κι έτσι αποφάσισε να εκδικηθεί σέρνοντάς την στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με το Protothema.gr, παρά τις προσπάθειες να μεταπειστεί, το ανήλικο κορίτσι επέμεινε κι έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και της ασκήθηκε δίωξη για ενδοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE