ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H αεροπορική εταιρία που θέλει να καλύψει το «κενό» της COBALT- Με ελκυστικές τιμές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αεροπορική εταιρία που θέλει να καλύψει το «κενό» της COBALT- Με ελκυστικές τιμές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το κλείσιμο της κυπριακής αεροπορικής εταιρίας COBALT δημιούργησε ένα «κενό» στη σύνδεση Κύπρου και Ελλάδας, ενώ όπως αναφέρουν δυσαρεστημένοι ταξιδιώτες έχει ανεβάσει και τις τιμές των εισιτήριων. Αυτό το «κενό» θέλει να καλύψει η Ryan Air σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας στην Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλα Λαρδή.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τον κύριο Λαρδή η RYANAIR θα ενώνει από το καλοκαίρι του 2019 την Πάφο με την Μύκονο (τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις), ενώ συνεχίζουν οι πτήσεις από Πάφο-Θεσσαλονίκη και Πάφος-Χανιά.

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσον η εταιρία σκοπεύει να προσθέσει και άλλες πτήσεις από και προς την Κύπρο και την Ελλάδα μετά και το κλείσιμο της COBALT ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της συνδεσιμότητας Κύπρου και Ελλάδας είναι κάτι που ενδιαφέρει σοβαρά την εταιρία ως ενδεχόμενο.

Πρόσθεσε πως η RYANAIR βρίσκεται σε επαφές με τις δύο χώρες και πιο συγκεκριμένα με τα αεροδρόμια: «Έχουμε καλές σχέσεις με το Διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας καθώς και με την Hermes Airports και συζητούμε την περαιτέρω ανάπτυξη των δρομολογίων μεταξύ των δύο χωρών». 

«Όπου υπάρχουν λογικές χρεώσεις, κατανόηση και συνεργασία, η εταιρία ενδιαφέρεται για επιπρόσθετες αεροπορικές συνδέσεις» τα λόγια του κύριου Λαρδή.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εταιρίας για το 2019, ενώ έχει οριστικοποιηθεί η προσθήκη του Πάφος-Μύκονος και Πάφος Βερολίνο, ενώ δεν αποκλείεται να προσθεθούν και άλλα δρομολόγια από και προς την Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top