ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήματα στο… κρεβάτι παρέδιδε καθηγήτρια σε μαθητές της- Τους μεθούσε και τους εκμεταλλευόταν

Μαθήματα στο… κρεβάτι παρέδιδε καθηγήτρια σε μαθητές της- Τους μεθούσε και τους εκμεταλλευόταν

Άνοιξαν τα στόματα σε λύκειο της Βρετανίας μετά από καταγγελία μαθητή για σεξουαλική εκμετάλλευσή του από καθηγήτρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το 2008 όταν η 34χρονη καθηγήτρια μουσικής στο σχολείο, φαίνεται πως προσέγγιζε αγόρια της χορωδίας, τους μεθούσε και στη συνέχεια, έρχονταν σε ερωτική επαφή.

Σχετική καταγγελία είχε κάνει 17χρονος με την Αστυνομία να ξεκινά έρευνα και την καθηγήτρια να την γλυτώνει μόνο με μία παρατήρηση.

Ωστόσο το 2012 και δεύτερος μαθητής της, ανέφερε ότι τον οδήγησε σε μπυραρία όπου κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια τον μετέφερε στο διαμέρισμα της, όπου του έβγαλε τα ρούχα και τον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

Ανέφερε παράλληλα ότι ήθελε να κρατήσει μυστικό τα όσα συνέβησαν γιατί δεν ήθελε η καθηγήτρια να χάσει τη δουλειά της, όμως δεν άντεξε άλλο.

Μετά και τη δεύτερη καταγγελία η καθηγήτρια την περασμένη χρονιά απολύθηκε από το σχολείο και πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα και με τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η «δράση» της καθηγήτρια συζητείτο μεταξύ των μαθητών που έλεγαν: "Θα σου αγοράσει ένα ποτό και μετά θα σου κάνει κι άλλα". Η 34χρονη Laurie Softley , η οποία είναι και παντρεμένη αρνείται τις κατηγορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top