ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά 38χρονη τρίτεκνη μητέρα – Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά 38χρονη τρίτεκνη μητέρα – Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η 38χρονη Έλενα Μηνά, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Αύγουστο του 2017 και ενώ όλα έδειχναν ότι μετά τις θεραπείες της η κατάσταση πήγαινε προς το καλύτερο, τελικά, άλλαξαν ξανά τα δεδομένα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Μιλώντας στο ThemaOnline η κα. Μηνά από την Ξυλοφάγου, διηγήθηκε την ιστορία της από τον Αύγουστο του 2017, όταν έγινε η διάγνωση και μας ανέφερε: «πέρσι τον Αύγουστο είχα κάποια συμπτώματα και υποβλήθηκα σε αξονικό. Διαπιστώθηκε ότι είχα τρεις όγκους στον εγκέφαλο και έμεινα δύο εβδομάδες στην εντατική».

Όσον αφορά στην θεραπεία της, υποβλήθηκε σε 10 ακτίνες ολόκληρου εγκεφάλου και σε 42 χημειοθεραπείες.

Όπως μας είπε, στην προτελευταία εξέταση που επεβλήθη, φάνηκε ότι «καθάρισε» και ότι έμειναν κάποια υπολείμματα, ωστόσο στην τελευταία, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους τρεις όγκους μεγάλωσε και πως υπάρχουν 3-4 μικρές εστίες.

Οι ιατροί από το Ογκολογικό, αποφάσισαν ότι έπρεπε να μεταβεί στην Ελλάδα ή στην Γερμανία για πιο εξειδικευμένη θεραπεία. Της διευκρινίστηκε, ωστόσο, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σε θέση να καλύψει μόνο τα έξοδα θεραπείας κι όχι τα χρήματα που θα χρειαστούν για ταξίδι, διαμονή και διατροφή.

Σημειώνεται ότι η κα. Έλενα, κρίθηκε από ιατροσυμβούλιο με μόνιμη ανικανότητα λόγω ασθένειας και δεν εργάζεται, όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά «με το επίδομα που λαμβάνω, τέλος του μήνα ερχόμαστε ένα».

Συγκινεί μάλιστα το ότι δεν θέλει να στερήσει τίποτα από τα παιδία της και προτιμά να στερείται η ίδια.

Η κα. Έλενα, προσπαθεί να βρει οικονομικούς πόρους για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται για να καλύψει τα έξοδά της και να ταξιδέψει στην Ελλάδα, όπου θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top