Θύμα κλοπής η Κύπρια παρουσιάστρια – Ανάμεσα σε άλλα της έκλεψαν ταυτότητα και διαβατήριο – VIDEO

Θύμα κλοπής η Κύπρια παρουσιάστρια – Ανάμεσα σε άλλα της έκλεψαν ταυτότητα και διαβατήριο – VIDEO

Σε έξαλλη κατάσταση μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός με τους followers της.

Η Κάλια Ελευθερίου αγνώριστη και με πολλά νεύρα μοιράστηκε την αγανάκτησή της με τους followers της.

Όπως είπε της έκλεψαν το διαβατήριο και την ταυτότητα και τρέχει για να αποκτήσει τη νέα της ταυτότητα και το νέο της διαβατήριο.

Σε κατάσταση έξαρσης και παροξυσμού δήλωσε: «Εσύ που μου έκλεψες την ταυτότητα και το διαβαήριο σου εύχομαι να έχεις χειρότερη μέρα από την δική σου γιατί τρέχω σε δικαστήρο, εξυπηρέτηση του πολίτη, σε αρχείο πληθυσμού...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το story της στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE