Να την ξανακάνει… ΑΡΕΝΑ! Τα δύο ΣΕΝΑΡΙΑ στο πλάνο του Ιραόλα

Να την ξανακάνει… ΑΡΕΝΑ! Τα δύο ΣΕΝΑΡΙΑ στο πλάνο του Ιραόλα

Μεγάλο παιχνίδι στην Αρένα για την ΑΕΚ του Άντονι Ιραόλα, καθώς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Οι Λαρνακείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες σε αγώνες ντέρμπι (δύο νίκες με Ομόνοια και Ανόρθωση και ήττα στην 8η αγωνιστική μέσα στην Αρένα από την ΑΕΛ) και ο Ισπανός κόουτς καταστρώνει τα σχέδια του για να κάνει ξανά την Αρένα… κάστρο.

Τα δύο σενάρια

Όσον αφορά το πλάνο του Ιραόλα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Τόνιο με τους Ίγκορ, Ιωάννου, Μικέλ και Τρουγιόλς στην άμυνα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Καταλά με τον Τρουγιόλς να μένει στον πάγκο.

Στη μεσαία γραμμή ο Χέφελ και ο Λαρένα ενώ στην επιθετική γραμμή υπάρχουν δύο σενάρια. Στο πρώτο οι Γιάννου και Φλοριάν θα αγωνιστούν ως δίδυμο με τους Τρισκόφσκι και Ακοράν στα άκρα ενώ στο άλλο ο Τέτε θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο με έναν εκ των Γιάννου και Φλοριάν να μένει εκτός ενδεκάδας. Σε αυτή την περίπτωση ο Τρισκόφσκι θα πάει πίσω από τον φορ και ο Ακοράν δεξιά.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE