ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Φλοριάν την έβαλε μπροστά, ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για να έρθει το ΔΕΥΤΕΡΟ γκολ!

Ο Φλοριάν την έβαλε μπροστά, ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για να έρθει το ΔΕΥΤΕΡΟ γκολ!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ τελείωσε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0. Το γκολ ο Φλοριάν στο 35′.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να δείχνει περισσότερη διάθεση για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό διήρκησε όμως μόνο για τα πρώτα δέκα λεπτά καθώς μετά ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε και κέρδισε την μάχη του κέντρου. Ο Σόουζα έκανε καλή δουλειά και έπαιζαν κυρίως από τα άκρα. Το συγκρότημα του Ιραόλα αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και έτσι οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας ανανέωναν συνεχώς τις επιθέσεις τους. Χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη φάση, πέρα από το σου του Σόουζα στο 21ο λεπτό.

Στο 25΄η ΑΕΚ έχασε καλή στιγμή όμως ο Βάτερμαν έστειλε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τολεμές.

Κάπου εκεί στο παιχνίδι κυριάρχησαν αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, οι γηπεδούχοι πήγαν να κρατήσουν λίγο περισσότερο μπάλα και με αυτά και με αυτά ήρθε και το 1-0 για την ΑΕΚ. Ο Τέτε έκανε την μπαλιά στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Τρισκόφσκι με κεφαλιά έστρωσε στον Τολεμές ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 38′, ο Τρισκόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει τα τέρματα των κιτρινοπρασίνων δύο. Ο Σκοπιανός μετά από όμορφη κάθετη που πήρε, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-0 υπέρ της ΑΕΚ και με το σφύριγμα του κύριου Νεοκλέους οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top