LIFESTYLE

Το «όχι» του Κόνσολου στον Αντρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ» - VIDEO

Το «όχι» του Κόνσολου στον Αντρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ» - VIDEO

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Μαρίνος Κόνσολος αρνήθηκε τον ρόλο που του πρόσφεραν στο «Τατουάζ»; Συνέβαλε σε αυτό η πριν χρόνια παραίτησή του από το Μπρούσκο; 

Η παραίτησή του από το «Μπρούσκο» πριν από πολλά χρόνια θα έλεγε κάποιος ότι δεν του επέτρεψε να αποδεκτεί τη νέα πρόταση που δέχτηκε για το «Τατουάζ».

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και όταν ερωτήθη για την λήξη της συνεργασίας του με το «Μπρούσκο» απάντησε με ειλικρίνεια.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την απόφασή του να παραιτηθεί από το «Μπρούσκο» αλλά η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει.

«Κοίτα, φεύγοντας από το Μπρουσκο είχα επικοινωνία με τα παιδιά. Μου είχαν προτείνει διάφορους ρόλους για διάφορες σειρές» απάντησε ο Κύπριος ηθοποιός.

Και συνέχισε σχετικά με την άρνηση του ρόλου που του πρότεινε ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου: «Είχε προκύψει το ‘Έλα στην θέση μου’ στην Ελλάδα, που ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν ευδοκίμησε αυτή η συνεργασία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστώ με τα παιδιά, με καινούρια δεδομένα βέβαια, με άλλες συνθήκες».

Σχετικά με την συνεργασία του στο Μπρούσκο με τους Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου σχολίασε: «Δεν έληξε πολύ ωραία, με τα παιδιά μιλάω βέβαια, έχουμε μια καλή σχέση, αλλά αυτή η εποχή... ήταν λίγο περίεργη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top