ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΛ που θέλει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις νίκες και ο Αναστασίου που δεν ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ!

Η ΑΕΛ που θέλει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις νίκες και ο Αναστασίου που δεν ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ!

Η ΑΕΛ φιλοξενεί αύριο (1/12) την Ομόνοια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από την μια, η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΛ προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Μπορεί ο στόχος που τέθηκε από την αρχή να είναι η έξοδος στην Ευρώπη και να είναι σε πολύ καλό στάδιο το κυνήγι υλοποίησής του όμως τρίτη σερί αποτυχία δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για τον Ντούσαν Κέρκεζ και τους παίκτες του. Εκτός οι Μπενίτεθ και Ράσο, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Βόσνιου κόουτς που θα επιχειρήσει να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγώνα και να ελέγξει την κατοχή της μπάλας.

Από την άλλη, η ομάδα της Ομόνοιας που με τον Γιάννη Αναστασίου μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία, αυτήν στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στα τρίποντα. Εξάλλου ήδη έχασε αρκετό έδαφος το τριφύλλι και δεν θα ήταν θετική εξέλιξη μια ήττα στην φετινή προσπάθεια που κάνει. Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Χριστοφή ο οποίος κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί και να βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Έλληνας κόουτς σίγουρα τόνισε στους παίκτες του την σημαντικότητα του ματς και θα τους εξήγησε πως θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους αν θέλουν να φύγουν από το Τσίρειο με τη νίκη. Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, πάρα τα δύο τελευταία κακά ματς που έκανε, ο Αναστασίου δεν παρασύρεται από αυτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top