ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον θέλει η μισή Ευρώπη, ο μάνατζερ του συναντήθηκε με Μπαρτσελόνα!

Τον θέλει η μισή Ευρώπη, ο μάνατζερ του συναντήθηκε με Μπαρτσελόνα!

Επαφές για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα, άνθρωποι της οποίας συναντήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Άγιαξ αποτελεί από το καλοκαίρι μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα, η οποία προετοιμάζει το έδαφος για να προχωρήσει στην απόκτησή του στο τέλος της φετινής σεζόν.

Για τον Ντε Λιχτ ενδιαφέρονται αρκετές μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο στο παιχνίδι και δυνατά μάλιστα βρίσκεται πάντα η Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τη Sport, οι Ερίκ Αμπιντάλ και Ραμόν Πλάνες για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν με τον Μίνο Ραϊόλα, σε ένα ραντεβού στο οποίο διαπιστώθηκε ότι ο Ολλανδός στόπερ βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

Αυτό που τονίστηκε από τον Μίνο Ραϊόλα και κατ’ επέκταση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είναι οι εγγυήσεις που θέλει για τον χρόνο συμμετοχής του. Ο Ντε Λιχτ επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο και η παρουσία των Πικέ, Ουμτιτί και Λενγκλέ τον κάνει να έχει και κάποιους δισταγμούς.

Δεδομένα πάντως μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε πως μια μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι φαντάζει εφικτή και πλέον απομένει να δούμε αν η Μπαρτσελόνα κάνει και το επόμενο βήμα, ξεκινώντας συζητήσεις και με τον Άγιαξ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top