ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε σοβαρά ΛΑΘΗ η διαιτησία, αλλά πήγαν ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ νεύρα…

Έκανε σοβαρά ΛΑΘΗ η διαιτησία, αλλά πήγαν ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ νεύρα…

Ήταν γερός μπάτσος, αυτός που δέχθηκε χτες ο Απόλλωνας. Πληγώνει λιγότερο απ’ ότι η ήττα στον «τελικό πρωταθλήματος» πριν 7 μήνες στο ίδιο γήπεδο, αλλά είναι μια οδυνηρή αποτυχία.  

Προσγειώνει ανώμαλα τους πάντες στην ομάδα, επειδή η ομάδα είχε… χτίσει δυναμική τις τελευταίες εβδομάδες, με τις νίκες πάνω σε ΑΕΛ και Λάτσιο. 

Επίσημα στάθηκαν παραπάνω στη διαιτησία, για το ότι η ομάδα έχασε με τόσο βαρύ σκορ από τους μόνιμους πρωταθλητές. Ο Βασίλης Δημητρίου έκανε λάθη εναντίον του Απόλλωνα. Το πρώτο πέναλτι πάνω στον Ταμάρι διδόταν, ενώ πριν την ανατροπή του Ζαχίντ από τον Βάλε στο δεύτερο πέναλτι, φάνηκε ο παίχτης του ΑΠΟΕΛ να κάνει χέρι. 

Μια λανθασμένη υπόδειξη οφ σάιτ υπήρξε στο 52′, όπου ο Μάγκλιτσα έβγαινε μόνος με τον Βάτερμαν. Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 3-1. Υπάρχουν κι άλλες φάσεις που διαμαρτύρονται οι κυανόλευκοι. 

Πρέπει να επισημάνουμε όμως και κάτι άλλο. Προκάλεσε εντύπωση ότι αρκετοί παίχτες του Απόλλωνα, εμφανίστηκαν στο γήπεδο, φορτωμένοι νεύρα. Αν κάτσουν σήμερα να δουν το dvd της συνάντησης, μάλλον θα το καταλάβουν κι οι ίδιοι. 

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπου η μεγαλύτερη πίεση είναι πάνω στον αντίπαλο, οι παίχτες επιβαλλόταν να έχουν περισσότερη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.  

Εννοείται ότι ευθύνη γι’ αυτό, φέρει και ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή. Πάντως το συγκεκριμένο «φαινόμενο» είχε παρατηρηθεί και σε καθοριστικά ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. 

Ζημιά στον τομέα της ψυχολογίας κάνει περισσότερο η χτεσινή ήττα, βαθμολογικά δεν είναι τόσο μεγάλο το κόστος στη φάση που βρίσκεται ο μαραθώνιος.

Το σημαντικό είναι η ομάδα να… βγάλει αντίδραση και να περάσει νικηφόρα από το Παραλίμνι. Η Ένωση έδειξε τα δόντια της, νικώντας χτες την ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου». 

Δεν παίζουν το Σάββατο οι τιμωρημένοι Βάλε, Μάγκλιτσα και Παπουλής. Εκτός πλάνων για τις επόμενες 10-15 μέρες θα είναι και ο Ζελάγια. Δίπλα σε αυτούς και μόνιμοι απόντες, Μπρου, Καραγιόλ και Γιούστε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top