UWC: Τεράστια νίκη του Λούη Χαραλάμπους

UWC: Τεράστια νίκη του Λούη Χαραλάμπους

Τεράστια νίκη σημείωσε το λιοντάρι της Κύπρου, ο Λούης Χαραλάμπους από το Trojan Gym, που αγωνίστηκε στους αγώνες Ultimate Warrior Challenge που διοργανώθηκαν στο Southend του Λονδίνου.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη του Λούη Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος αθλητής, τον οποίο στηρίζει η Megabet Plus, αγωνίστηκε στην κατηγορία 77kg και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαρτίνεζ Παναΐτάς. Ο Λούης κατατρόπωσε τον αντίπαλο κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα και στον 2ο γύρο τον κέρδισε στον 2ο γύρο Ground and Pound (TKO).

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα αλλά κατάφερα στο τέλος με Ground and Pound να χαρίσω τη νίκη στην Κύπρο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω στον χορηγό megabetplus.com.cy και στον κ. Λάζαρο Φιλιππου που πίστεψαν σε εμένα», ανέφερε ο αθλητής μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE