ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UWC: Τεράστια νίκη του Λούη Χαραλάμπους

UWC: Τεράστια νίκη του Λούη Χαραλάμπους

Τεράστια νίκη σημείωσε το λιοντάρι της Κύπρου, ο Λούης Χαραλάμπους από το Trojan Gym, που αγωνίστηκε στους αγώνες Ultimate Warrior Challenge που διοργανώθηκαν στο Southend του Λονδίνου.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη του Λούη Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος αθλητής, τον οποίο στηρίζει η Megabet Plus, αγωνίστηκε στην κατηγορία 77kg και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαρτίνεζ Παναΐτάς. Ο Λούης κατατρόπωσε τον αντίπαλο κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα και στον 2ο γύρο τον κέρδισε στον 2ο γύρο Ground and Pound (TKO).

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα αλλά κατάφερα στο τέλος με Ground and Pound να χαρίσω τη νίκη στην Κύπρο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω στον χορηγό megabetplus.com.cy και στον κ. Λάζαρο Φιλιππου που πίστεψαν σε εμένα», ανέφερε ο αθλητής μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top