ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύπρος και Ισραήλ συνεργάζονται στον τομέα της υγείας, είπε ο Υπουργός Υγείας στη γιορτή Χανουκά

Κύπρος και Ισραήλ συνεργάζονται στον τομέα της υγείας, είπε ο Υπουργός Υγείας στη γιορτή Χανουκά

Το Ισραήλ και η Κύπρος έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια συνεργασίες σε πολλούς τομείς, μεταξύ αυτών και στον τομέα της υγείας,δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε χαιρετισμό του στην τελετή για τον εορτασμό της εβραϊκής γιορτής Χανουκά στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`  στη Λευκωσία.



Ο κ. Ιωάννου δήλωσε ότι οι δύο χώρες έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της δωρεάς και της μεταμόσχευσης οργάνων και ανταλλάσσουν εμπειρογνωμοσύνη σε συγκεκριμένα ιατρικά θέματα.

Σημειώνοντας ότι τα παιδιά ασθενείς βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των δύο χωρών, επεσήμανε ότι ο στόχος είναι να κάνουν τη διαμονή τους στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομη αλλά και να τους δώσουν λίγη χαρά.

Χαιρέτισε την παρουσία μελών του μη κυβερνητικού οργανισμού από το Ισραήλ "Dream Doctors Project" που ανέπτυξαν μια σύγχρονη θεραπευτική μέθοδο με ιατρικούς παλιάτσους, οι οποίοι και επισκέπτονται για δεύτερη φορά την Κύπρο και δίνουν χαρά στα παιδιά ασθενείς.

Καταλήγοντας, ο Υπουργός ευχαρίστησε τον Πρέσβη του Ισραήλ και τα μέλη του Dream Doctors Project, για την πρωτοβουλία αυτή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top